Αποθήκευση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

papadimitropoulos-banner

Δωρεάν ο πρώτος μήνας!

Διαθέτουμε μεγάλο ιδιόκτητο χώρο για την αποθήκευση των πραγμάτων σας. Ο χώρος μας τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα πράγματα σας για όσο διάστημα επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τα πράγματα σας, να τα αποθηκεύσουμε, και να σας τα παραδώσουμε πάλι όταν μας το ζητήσετε. Κατανοούμε τις ανάγκες για αποθήκευση τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών. Αποθηκεύουμε ότι μας ζητήσετε, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αν πρόκειται για ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές ή αντικείμενα.

Αποθήκευση

Αποθήκευση επαγγελματικού εξοπλισμού

Προσφέρουμε δυνατότητα αποθήκευσης εξοπλισμού για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες. Απαλλαγείτε από περιττά ενοίκια. Είμαστε εδώ για να αποθηκεύσουμε τον εξοπλισμό σας για όσο χρειάζεται μέχρι να βρείτε τη νέα σας επαγγελματική στέγη ή μέχρι να τα πουλήσετε. Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό σας όπου μας υποδείξετε και όποτε μας το ζητήσετε.

Λαμβάνετε τακτικά μέρος σε επαγγελματικές εκθέσεις; Είμαστε οι άνθρωποι σας!

Θα μεταφέρουμε το εκθεσιακό σας περίπτερο και θα το αποθηκεύσουμε μέχρι την επόμενη έκθεση που θα λάβετε μέρος! Το έμπειρο προσωπικό μας θα το μεταφέρει στον εκθεσιακό χώρο όποτε μας το ζητήσετε και θα αναλάβει να σας το στήσει. Σας αφήνουμε να ασχοληθείτε με την προώθηση της επιχείρησής σας και αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Χαμηλό κόστος αποθήκευσης, οργάνωση και ευελιξία

Επιλέγετε εσείς το χρόνο αποθήκευσης των πραγμάτων σας, χωρίς δεσμεύσεις. Εμείς αναλαμβάνουμε να τα αποθηκεύσουμε χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και κωδικοποιήσεις ώστε να είναι και πάλι άμεσα διαθέσιμα όποτε μας το ζητήσετε. Δεν έχει σημασία για εμάς που κατοικείτε. Αναλαμβάνουμε να τα παραλάβουμε ή να τα παραδώσουμε οπουδήποτε επιθυμείτε. Τα συχνά δρομολόγια της μεταφορικής μας εταιρείας συμβάλλουν προς αυτό τον σκοπό. Και όσον αφορά το κόστος; Είναι τόσο χαμηλό που είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε την καταλληλότερη λύση αποθήκευσης για τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να μας ζητήσετε μία προσφορά και θα φροντίσουμε να σας αφήσουμε ικανοποιημένους.