Εταιρειών

Μετακομίσεις εταιρειών. Στόχος μας, η ασφάλεια των μεταφερόμενων ειδών

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό με υπευθυνότητα. Συσκευάζουμε προσεκτικά την περιουσία της εταιρείας σας και την προστατεύουμε από φθορές κατά την μεταφορά. Δεν είμαστε μία τυχαία μεταφορική εταιρεία. Έχουμε αναλάβει πληθώρα επαγγελματικών μετακομίσεων και τις έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία και χωρίς “παράπλευρες απώλειες”. Η μεγάλη εμπειρία και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας, επιτρέπει την εγγυημένη μεταφορά των πραγμάτων σας. Εάν η επαγγελματική σας στέγη βρίσκεται σε όροφο, το ανυψωτικό μας όχημα μπορεί να επιταχύνει τη μετακόμιση της εταιρείας σας. Ο χρόνος είναι χρήμα, και αφήνοντας τη δουλειά της μετακόμισης στους ειδικούς, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι!

Μετακομίσεις γραφείων στο άψε-σβήσε! Απολαύστε τον καφέ σας όσο εμείς μεταφέρουμε την έδρα σας.

Μετακομίσεις εταιρειώνΗ μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει να αποσυναρμολογήσει τα έπιπλα του γραφείου σας, να αποσυνδέσει τους ηλεκτρονικούς σας υπολογιστές και τα φωτοτυπικά σας μηχανήματα, και αφού τα συσκευάσει προσεκτικά, να τα μεταφέρει στη νέα τους έδρα. Με τις οδηγίες σας και την υπόδειξή σας, τα έπιπλα του γραφείου σας αφού συναρμολογηθούν από το προσωπικό μας, θα τοποθετηθούν στο νέο τους χώρο. Θα αναλάβουμε να συνδέσουμε όλες τις περιφερειακές συσκευές, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα φωτιστικά σας. Δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε για τίποτα και καθώς εμείς ολοκληρώνουμε τη μετακόμιση της επαγγελματικής σας στέγης, εσείς θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας.

Δυνατότητα αποθήκευσης για επαγγελματίες

Βρίσκεστε ακόμη στη διαδικασία αναζήτησης της νέας σας επαγγελματικής στέγης; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε! Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει να φυλάξει τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό για όσο χρειαστεί. Ακόμη και αν περιμένετε τον υποψήφιο αγοραστή, εμείς φροντίζουμε τον εξοπλισμό σας για όσο μας το ζητήσετε. Έχουμε επιπρόσθετα τη δυνατότητα να τον παραλάβουμε ή να τον παραδώσουμε όπου μας ζητήσετε. Μάθετε περισσότερα