Φοιτητικές

Φοιτητικές μετακομίσεις με ταχύτητα, αξιοπιστία και χαμηλές τιμές! Ειδικές τιμές σε φοιτητές

Με ταχύτητα και ασφάλεια, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει φοιτητικές μετακομίσεις σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και ανταγωνιστικά πακέτα μετακομίσεων. Με απόλυτη οργάνωση, φροντίζουμε να μεταφέρουμε τις φοιτητικές οικοσκευές, χωρίς να αποσπάμε τον φοιτητή από την μελέτη του. Παρέχουμε όλα τα υλικά συσκευασίας και το έμπειρο προσωπικό μας, ώστε να σας απαλλάξουμε εντελώς από το στρες της μετακόμισης.

Φοιτητικές μετακομίσεις

Μοναδικές εκπτώσεις σε φοιτητικές μετακομίσεις

Κατανοούμε τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και φροντίζουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν χαμηλές τιμές. Έτσι προσφέρουμε στους φοιτητές μας ειδικές τιμές για τις μετακομίσεις τους, διευκολύνοντας τους ακόμη περισσότερο στην απόφασή τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αν έχετε βρει ένα άλλο οικονομικότερο διαμέρισμα, μη σκεφτείτε τα κόστη μετακόμισης. Τα έχουμε διατηρήσει τόσο χαμηλά, που σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας.

Εκπτώσεις σε συνδυαστικά δρομολόγια

Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στον μόνιμο τόπο κατοικίας σας; Βασιστείτε επάνω μας! Προσφέρουμε έκπτωση μέχρι και 50% σε συνδυαστικά δρομολόγια για οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια της μεταφορικής μας εταιρείας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σας ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε ιδιόκτητη αποθήκη για την προσωρινή αποθήκευση των οικοσκευών σας. Κρατάμε τα πράγματα σας για όσο διάστημα χρειαστεί και αναλαμβάνουμε να τα παραλάβουμε και να τα παραδώσουμε από όπου και προς όπου μας ζητήσετε. Μάθετε περισσότερα