Δρομολόγια σε Πάτρα Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο

papadimitropoulos-banner

Τα δρομολόγια της μεταφορικής μας εταιρείας σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τους πελάτες μας. Δεν φτάνει να είναι ένα φορτηγό μας στην περιοχή που θα μας ζητήσετε. Θα πρέπει να φροντίσουμε αυτό να γίνει κατά τέτοιο τρόπο που θα εξυπηρετήσει άμεσα τις μεταφορές σας αλλά και οικονομικά. Άμεσα θα εξυπηρετηθείτε όταν υπάρχει σωστός και έγκαιρος σχεδιασμός των δρομολογίων. Οικονομικά όταν το φορτηγό μας καταφέρει να βρίσκεται στην περιοχή εξυπηρετώντας παράλληλα και άλλες μεταφορές. Φροντίζουμε και για τα δύο!


Σχεδιάζουμε τα δρομολόγια μας σύμφωνα με τη ζήτηση

Σχεδιασμός δρομολογίωνΦροντίζουμε να σχεδιάζουμε τα δρομολόγια μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε αποτελεσματικά στην υψηλή ζήτηση. Οι μεταφορές για εμάς ώστε να έχουν αξία, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα μας τις αναθέσετε. Αφού τις ολοκληρώσουμε εμπρόθεσμα, με συνέπεια και ασφάλεια, μόνο τότε τις θεωρούμε ως επιτυχημένες. Αυτός ο κανόνας μας έχει κατατάξει σήμερα ως ένα από τα πιο κορυφαία πρακτορεία μεταφορών της Δυτικής Ελλάδας.

 

Οργανώνουμε τα δρομολόγια μας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία

Οργάνωση δρομολογίωνΔεν υπάρχει δρομολόγιο που να το αφήνουμε στην τύχη του. Οργανώνουμε τα δρομολόγια με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν οικονομικότερα για τους πελάτες μας. Νιώθουμε υποχρεωμένοι ως επαγγελματίες των μεταφορών να φροντίζουμε για όσο το δυνατόν οικονομικότερες μεταφορές. Η σωστή οργάνωση μας έχει κατατάξει ως ένα από τα πιο αξιόπιστα πρακτορεία μεταφορών στη χώρα μας. Λειτουργούμε με ευρωπαϊκά πρότυπα και διεκπεραιώνουμε μετακομίσεις γρήγορα και με ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και όλα τα διαθέσιμα μέσα για να γίνουμε ακόμη πιο αποδοτικοί στη δουλειά μας και να σας προσφέρουμε αξιοπιστία και συνέπεια σε όποια μεταφορά μας αναθέσετε.

 

Δρομολόγια 2019

Με κατεύθυνση την Λάρισα

Με κατεύθυνση την Καλαμάτα

Μέσα στην Πάτρα

ΑρόηΕγλυκάδαΟβρυάΡίοΠροάστιο