Κόρινθος

Η Κόρινθος βρίσκεται στην τρίτη στάση του δρομολογίου για τη μεταφορική μας εταιρεία με έδρα την Πάτρα και προορισμό τη Λιβαδειά. Με 30.000 κατοίκους και σε στρατηγική γεωγραφικά θέση, η Κόρινθος εξυπηρετεί πολλές μεταφορές, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι μετακομίσεις στρατιωτικών είναι αρκετά συχνές από και προς την πόλη της Κορίνθου. Γιαυτό το λόγο η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε στρατιωτικούς που θα επιλέξουν να μετακομίσουν μαζί μας.

Κόρινθος, τρίτη στάση για τη μεταφορική μας

Είπαν για εμάς (περισσότερα σχόλια)

Είμαι πολύ αυστηρός με τον χειρισμό των πραγμάτων μου. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω συναντήσει μεταφορικές εταιρείες που δεν τους ενδιαφέρει αν ένα αντικείμενο γρατσουνιστεί ή σπάσει, αρκεί να κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους. Με την μεταφορική εταιρεία του κ. Χρήστου Παπαδημητρόπουλου βρήκα την ηρεμία μου. Για όσο χειρίζονται τα αντικείμενά μου με προσοχή σαν να είναι δικά τους, θα τους επιλέγω και εγώ για τις μετακομίσεις μου. Συγχαρητήρια για τις ποιοτικές μετακομίσεις που προσφέρετε! Διονύσιος Κ.

Κόρινθος, μετακομίσεις ιδιωτών

Οι μετακομίσεις ιδιωτών στην Κόρινθο έχουν την τιμητική τους. Έτσι και εμείς ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας και πραγματοποιούμε ακόμη πιο συχνά δρομολόγια σε χαμηλές τιμές. Εμπιστευθείτε μας το αμπαλάρισμα και την μετακόμιση των αντικειμένων σας και επωφεληθείτε μοναδικές εκπτώσεις από την μεταφορική μας εταιρεία.

Είσαι φοιτητής και πέρασες σε άλλη πόλη; Προσφέρουμε φοιτητικές μετακομίσεις σε πολύ χαμηλές τιμές για οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Επικοινώνησε μαζί μας και επωφεληθείτε των ειδικών τιμών σήμερα.