Άλιμος

Ο Άλιμος (γνωστός και ως Καλαμάκι), συνορεύει με αξιόλογες περιοχές του λεκανοπεδίου όπως το Ελληνικό, το Φάληρο, τον Άγιο Δημήτριο, την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη. Με την προνομιακή γεωγραφικά του θέση, θεωρείται από τους ακριβούς δήμους της Αττικής. Ο Άλιμος διαθέτει οργανωμένες παραλίες σχεδόν σε όλο το μήκος της ακτογραμμής του και είναι εξαιρετικός προορισμός ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Αν σας ενδιαφέρει να μετακομίσετε στον Άλιμο, η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες των μεταφορών σας.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Αθήνα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: ΚαισαριανήΖωγράφου, ΗλιούποληΓλυφάδα, ΓαλάτσιΠειραιάς, Νέο Ηράκλειο, Κηφισιά, Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον

Άλιμος και υπεραστικές μετακομίσεις

Άλιμος και υπεραστικές μετακομίσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία υπερτερεί σε σχέση με άλλα πρακτορεία μεταφορών και στον τομέα των υπεραστικών μετακομίσεων. Τα τακτικά δρομολόγια και το δίκτυο μεταφορών που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η εταιρεία μας, είναι καθοριστικής σημασίας για γρήγορες και οικονομικές μετακομίσεις. Έτσι, μπορεί να βρίσκεστε εσείς στον Άλιμο και εμείς στην Πάτρα, αλλά τα φορτηγά μας είναι παντού! Συνδυάζουμε μετακομίσεις και μεταφέρουμε τα αντικείμενά σας στο άψε-σβήσε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Μέχρι και 50% έκπτωση στις συνδυαστικές μετακομίσεις εκτός Αθηνών! Σας ενδιαφέρει η προσφορά; Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για την προσφορά που προτίθεστε να κάνετε. Εμείς θα σας κατευθύνουμε και θα σας προσφέρουμε μία πραγματικά οικονομική μεταφορά.