Αιγάλεω

Το Αιγάλεω βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα και έχει πληθυσμό 70.000 κατοίκων. Το ένα τέταρτο του δήμου είναι βιομηχανική περιοχή, ενώ ιδιαίτερη πνοή δίνει και το ΤΕΙ το οποίο διαθέτει περισσότερους από 20.000 φοιτητές. Η μεταφορική μας εταιρεία εξυπηρετεί φοιτητές από όλη την Ελλάδα που πέρασαν σε κάποια σχολή του ΤΕΙ Αθήνας και φροντίζει να μεταφέρει οικονομικά και γρήγορα τα αντικείμενα τους. Επιλέγοντας ένα από τα συνδυαστικά μας δρομολόγια, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμη πιο χαμηλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Αθήνα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: ΚαισαριανήΖωγράφου, ΗλιούποληΓλυφάδα, ΓαλάτσιΠειραιάς, Νέο ΗράκλειοΚηφισιά, Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλός, Άλιμος, Περιστέρι, Ίλιον

Αιγάλεω

Σας βοηθάμε να μετακομίσετε στο Αιγάλεω

Δεν σας αφήνουμε μόνους σε αυτή την επίπονη διαδικασία. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει να συσκευάσετε επαρκώς τα αντικείμενα σας και να τα προετοιμάσετε για τη μεταφορά. Εάν βρίσκεστε κατά τη διαδικασία της πρώτης σας μετακόμισης, ίσως σας φαίνεται γολγοθάς. Εμείς θα σας απαλλάξουμε από το άγχος που συνοδεύει συνήθως την πρώτη σας μετακόμισης.

Μετακομίσεις σε δυάρι από 50 Ευρώ! Σας ενδιαφέρει η προσφορά; Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για την μεταφορά που προτίθεστε να κάνετε. Εμείς θα σας κατευθύνουμε και θα σας προσφέρουμε μία πραγματικά οικονομική προσφορά.