Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος στα νότια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Απέχει περίπου 14km από το κέντρο και περίπου 8km από το Φάληρο. Στις μέρες μας η Γλυφάδα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης. Οι επαγγελματικές μετακομίσεις στην περιοχή είναι αρκετά έντονες ιδιαίτερα λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν όπου οι ιδιοκτήτες εξοπλίζουν τα καταστήματά τους. Οι συχνές μεταφορές καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, βρίσκουν τη μεταφορική μας εταιρεία παρούσα στην ευρύτερη περιοχή.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Αθήνα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: ΚαισαριανήΖωγράφου, ΗλιούποληΆλιμος, ΓαλάτσιΠειραιάς, Νέο Ηράκλειο, Κηφισιά, Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον

Επαγγελματικές μετακομίσεις στην Γλυφάδα

Επιλέξτε την Γλυφάδα για μία ποιοτική διαμονή

Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης χωρίζει την περιοχή σε Άνω και Κάτω Γλυφάδα. Η κάτω Γλυφάδα είναι η καρδιά της περιοχής καθώς διαθέτει το εμπορικό κέντρο και πολλά άλλα κέντρα διασκέδασης. Η ανάγκη για μετακομίσεις στην περιοχή είναι αρκετά μεγάλη, με την πλειονότητα αυτών να αφορούν (αλλά όχι να περιορίζονται), τις επαγγελματικές μετακομίσεις. Για τους επαγγελματίες προσφέρουμε μοναδικές εκπτώσεις και διεκπεραιώνουμε τις μεταφορές τους σε πρώτη προτεραιότητα, με μεγάλη ταχύτητα.

Είστε ιδιώτης και θέλετε εγγυημένες μεταφορές σε χρόνο dt; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, να μας περιγράψετε τα αντικείμενα που επιθυμείτε να μεταφέρετε, και εμείς θα φροντίσουμε να το κάνετε πράξη στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.