Αρόη

Η Αρόη είναι μία από τις μεγαλύτερες συνοικίες της Πάτρας. Είναι κτισμένη σε λοφώδης περιοχή και έχει χαρακτηριστεί για την μοναδική θέα που έχει προς την υπόλοιπη Πάτρα. Έχουν επιλέξει την Αρόη για τη μόνιμη κατοικία τους περισσότερες οικογένειες, και κατά πολύ λιγότερο φοιτητές. Βρισκόμαστε στην περιοχή καθημερινά για να βοηθήσουμε τις μετακομίσεις ιδιωτών. Τις περισσότερες φορές αναλαμβάνουμε την μετακόμιση από τα πρώτα της στάδια, με την προσεκτική συσκευασία των πραγμάτων, έτοιμα για μία ασφαλή μεταφορά. Εμπιστευθείτε μας την μετακόμιση των οικοσκευών σας και το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας απαλλάξει από κάθε άγχος.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Πάτρα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: Εγλυκάδα, Οβρυά, Προάστιο, Ρίο

Το διάσημο πεύκο στην Αρόη

Ανυψωτικές μετακομίσεις στην Αρόη

Ο στόλος μας περιλαμβάνει και ανυψωτικά μηχανήματα, έτοιμα να αναλάβουν δράση και να συνεισφέρουν στις μετακομίσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείτε τα έπιπλά σας. Αν διαμένετε σε όροφο, τότε οι ανυψωτικές μετακομίσεις είναι για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μία προσφορά. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα μας επιλέξετε, τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, όσο και για τις χαμηλές μας τιμές.

Μεταφορές εντός της Πάτρας; Προσφέρουμε τώρα ανταγωνιστικές τιμές και για μεταφορές εντός Πατρών. Ζητήστε μας μία προσφορά και θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και ταχύτητα.