Εγλυκάδα

Η Εγλυκάδα είναι συνοικία στα νοτιοδυτικά της Πάτρας. Πρόκειται για μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη συνοικία, η οποία διαθέτει πολλές νεόδμητες κατοικίες, έτοιμες να υποδεχθούν τους νέους τους ιδιοκτήτες. Το έμπειρο προσωπικό της μεταφορικής μας εταιρείας είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας προσφέρει μία αξέχαστη μετακόμιση. Εκτιμάμε επιτόπου το κόστος και αναλαμβάνουμε παντός είδους μεταφορές εντός της Πάτρας. Αν όμως επιθυμείτε την μεταφορά τους σε μία άλλη πόλη, τα συνδυαστικά μας δρομολόγια θα σας βοηθήσουν ώστε αυτό να γίνει εντελώς οικονομικά.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Πάτρα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: Αρόη, Οβρυά, Προάστιο, Ρίο

Εγλυκάδα Πατρών

Η Εγλυκάδα και οι μεταφορές στις συνοικίες της 

Μπορεί η Εγλυκάδα να είναι μία συνοικία της Πάτρας, είναι αρκετά μεγάλη όμως ώστε να έχει και αυτή τις δικές της συνοικίες. Μερικές από αυτές είναι τα Τζολέικα, τα Πολιτέικα και η Πευκιώτισα ενώ στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται και αρκετές βιομηχανίες. Όπου και αν βρίσκεστε, το δίκτυο της μεταφορικής μας εταιρείας είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετήσει αποτελεσματικά. Χαμηλές τιμές και μεγάλη υπευθυνότητα στις μεταφορές, δύο στοιχεία που μπορείτε να τα βρείτε μόνο στο δικό μας πρακτορείο μεταφορών.

Είστε επαγγελματίας; Εξυπηρετούμε με συνέπεια και ταχύτητα επαγγελματίες που επιθυμούν μία υπεύθυνη και ολοκληρωμένη μεταφορά. Αναλαμβάνουμε ακόμη και την πιο δύσκολη μεταφορά σας, και προσφέρουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά.