Οβρυά

Η Οβρυά λανθασμένα αναφέρεται ως συνοικία της Πάτρας. Στην πραγματικότητα είναι μία ξεχωριστή κωμόπολη που ανήκει στο δήμο Πατρέων και συνορεύει με την Πάτρα. Απέχει περίπου 7,5km από το κέντρο και φιλοξενεί περισσότερους από 6.500 κατοίκους. Την περιοχή την χαρακτηρίζουν οι συχνές αλλά και εξειδικευμένες μεταφορές. Η μεταφορική μας εταιρεία δίνει “εξετάσεις” καθημερινά στην περιοχή και τις περνάει πάντα με άριστα λόγω της μεγάλης πείρας που διαθέτει. Οι ιδιαίτερες μεταφορές αποτελούν πρόκληση για την μεταφορική μας, και τις αντιμετωπίζουμε πάντα με καλό σχεδιασμό και σωστή οργάνωση. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, το οποίο χαρίζει χαμόγελα ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη μας.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Πάτρα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: Αρόη, Εγλυκάδα, Προάστιο, Ρίο

Οβρυά Πάτρας

Εξειδικευμένες μεταφορές στην Οβρυά

Οι μεταφορές αποτελούν την καθημερινή μας ρουτίνα. Δεν υπάρχει μεταφορά που να μην έχουμε αναλάβει και να μην έχουμε φέρει εις πέρας. Οι πιο ιδιαίτερες μεταφορές είναι αυτές που έχτισαν όλα αυτά τα χρόνια την εμπειρία μας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε πρόκληση που αφορά τη μεταχείριση των αγαπημένων σας αντικειμένων. Αναθέστε μας τη μεταφορά σας και σας υποσχόμαστε ότι θα αντεπεξέλθουμε των προσδοκιών σας και με το παραπάνω!

Μοναδικές εκπτώσεις μετακομίσεων! Ενημερωθείτε από τις μοναδικές εκπτώσεις που προσφέρουμε. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετούμε γρήγορα και οικονομικά.