Προάστιο

Το Προάστιο της Πάτρας είναι συνοικία της πόλης στην είσοδο από Αθήνα. Για το λόγο ότι το Προάστιο βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο και έχει πολύ καλή συγκοινωνία με λεωφορεία κάθε 10′ λεπτά, πολλοί φοιτητές επιλέγουν να κατοικήσουν για τις σπουδές τους στην περιοχή. Ένας ακόμη λόγος είναι και τα χαμηλά ενοίκια σε σχέση με το κέντρο της Πάτρας. Από τη στιγμή που θα μας ανατεθεί μία μετακόμιση στην περιοχή, φροντίζουμε να την πραγματοποιήσουμε εγκαίρως με ένα από τα υπερσύγχρονα φορτηγά μας. Η πολυετής πείρα της εταιρείας μας συμβάλλει καθοριστικά στην ολοκλήρωση των μεταφορών σας στο πι και φι, με βασικό γνώμονα την ασφαλή μεταφορά τους.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Πάτρα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: Αρόη, Εγλυκάδα, Οβρυά, Ρίο

Προάστιο Πατρών - Πλατεία

Φθηνές φοιτητικές μετακομίσεις στο Προάστιο Πατρών

Προσφέρουμε στους φοιτητές ξένοιαστες και φθηνές μετακομίσεις. Τους αφήνουμε να ασχοληθούν με τις υποχρεώσεις τους και οι επαγγελματίες της μεταφορικής μας εταιρείας αναλαμβάνουν να αμπαλάρουν και να συσκευάσουν τα πράγματά τους. Προσεκτικά αποσυνδέουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τις ετοιμάζουμε για μεταφορά. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό ικανό να μεταφέρει ανώδυνα όλα τα έπιπλα σας. Αν αυτό κριθεί απαραίτητο για την ασφαλή μεταφορά τους, το προσωπικό μας δύναται να τα αποσυναρμολογήσει και να τα συναρμολογήσει εκ νέου στη νέα κατοικία. Για 100% εγγυημένες μεταφορές, εμπιστευθείτε μας.

Συνδυαστικές μετακομίσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις! Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στην πόλη σας μετά τις σπουδές σας ή ετοιμάζεστε να σπουδάσετε σε μία άλλη πόλη; Καλέστε μας και επωφεληθείτε των εκπτώσεων μέχρι και 50% της αρχικής τιμής που προσφέρουμε για τα συνδυαστικά μας δρομολόγια.