Ρίο

Το Ρίο είναι παραθαλάσσιος οικισμός που πλέον ανήκει στο Δήμο Πατρέων. Το Πανεπιστήμιο του Ρίου είναι ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα της χώρας μας και σε αυτό φοιτούν περισσότεροι από 35.000 φοιτητές. Όπως είναι αναμενόμενο, πολλοί φοιτητές επιλέγουν να κατοικήσουν στο Ρίο ώστε να διευκολύνουν την καθημερινή μετάβασή τους στο Πανεπιστήμιο. Εμείς φροντίζουμε να τους παρέχουμε φθηνές μετακομίσεις, με το έμπειρο προσωπικό μας να αναλαμβάνει τη μεταφορά των πραγμάτων τους και να τις ολοκληρώνει με ασφάλεια.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Πάτρα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: Αρόη, Εγλυκάδα, Οβρυά, Προάστιο

Η γέφυρα στο Ρίο

Το Ρίο και οι ιδιωτικές μετακομίσεις

Δεν είναι μόνο οι φοιτητικές αλλά και οι ιδιωτικές μετακομίσεις που είναι συχνές στο Ρίο. Πολλοί ιδιώτες ενδιαφέρονται να μετακομίσουν σε αυτή την παραθαλάσσια περιοχή και η μεταφορική μας εταιρεία είναι η πρώτη τους επιλογή! Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε συμβάλλει καθοριστικά σε μία ασφαλή μεταφορά. Αν όμως δεν έχει γίνει σωστό αμπαλάρισμα, πολλές φορές είναι αδύνατον να μεταφερθούν τα αντικείμενα χωρίς μικροφθορές. Αν επιθυμείτε 100% εγγυημένες μεταφορές, χωρίς την παραμικρή φθορά, εμπιστευθείτε μας και το αμπαλάρισμα των πραγμάτων σας. Τα σύγχρονα υλικά που διαθέτουμε και η πείρα του προσωπικού μας, θα εγγυηθούν μία ασφαλής μεταφορά, χωρίς την παραμικρή φθορά.

Είστε επαγγελματίας και θέλετε να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας; Προσφέρουμε φθηνά πακέτα μεταφορών και για επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε μία οικονομική προσφορά.