Προσφορές ανταγωνιστικές για όλα τα γούστα

papadimitropoulos-banner

Έκπτωση 50% σε συνδυαστικά δρομολόγια

Προσφέρουμε έκπτωση 50% αν επιλέξετε τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε ένα από τα προκαθορισμένα μας δρομολόγια. Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε να συνδυάσουμε τις μεταφορές για ακόμη πιο χαμηλό κόστος και σας επιστρέφουμε τη διαφορά προσφέροντας την παραπάνω έκπτωση. Ισχύει και για μεταφορές μετακομίσεις Πάτρα Αθήνα!

Ειδικές τιμές σε φοιτητικές μετακομίσεις σε Πάτρα Αθήνα και για όλη την Ελλάδα

Είσαι φοιτητής και θες να μετακομίσεις; Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα πράγματα σου όπου μας ζητήσεις. Δίνουμε τη δυνατότητα να ενταχθεί η μεταφορά των πραγμάτων σου σε ένα από τα συνδυαστικά μας δρομολόγια και προσφέρουμε έκπτωση 50%.

Μέσα στην Πάτρα: Μεταφορά ενός αντικειμένου από 25 Ευρώ

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε το πλυντήριο ρούχων σας ή την κουζίνα σας ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σε τιμή σοκ! Η προσφορά ισχύει μόνο για ένα αντικείμενο.

Μέσα στην Πάτρα: Δυάρι από 50 Ευρώ

Μεταφέρουμε τις οικοσκευές από δυάρι διαμέρισμα με χαμηλό κόστος. Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για δρομολόγια εντός Πατρών και βγείτε κερδισμένοι πληρώνοντας μόνο για τη μεταφορά των πραγμάτων σας.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες εκπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και περιγράψτε μας τη μεταφορά ή μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εμείς θα φροντίσουμε να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις που προσφέρουμε.