Συσκευασία με τα ποιοτικότερα υλικά

papadimitropoulos-banner

Η συσκευασία  αμπαλάζ των πραγμάτων, δεν είναι μία διαδικασία που μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε. Για να πραγματοποιηθεί σωστά, απαιτούνται δύο παράγοντες. Να γίνει με τα κατάλληλα υλικά και από έμπειρα χέρια.

Διαθέτουμε ποιοτικά υλικά και πολυετής πείρα ώστε να αμπαλάρουμε αποτελεσματικά τα πολύτιμα αντικείμενα σας. Γνωρίζουμε που “πονάνε” οι μεταφορές, και φροντίζουμε τη συσκευασία κατά τέτοιο τρόπο, ώστε τα αντικείμενα σας να είναι προστατευμένα κατά τη μετακίνηση τους.

Συσκευασία επίπλωνΣυνοπτικά, η διαδικασία της συσκευασίας μιας οικοσκευής μπορεί να περιλαμβάνει:

Αποσυναρμολόγηση επίπλων και κατάλληλη συσκευασία των επιμέρους τμημάτων

Αποσύνδεση φωτιστικών και ηλεκτρικών συσκευών

Συσκευασία ρουχισμού σε ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες

Συσκευασία εύθραυστων και γενικότερα μικροαντικειμένων

 

Κατοικείτε στην Πάτρα και επιθυμείτε να συσκευάσετε μόνοι σας τα πράγματά σας; Προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις κούτες και σας τις φέρνουμε στο σπίτι σας!

Μη ρισκάρετε τη μεταφορά των αντικειμένων σας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα!Συσκευασία αντικειμένων

Εμείς δεν συμβιβαζόμαστε με την παραμικρή φθορά. Γιατί να το κάνετε εσείς; Δεν κάνουμε μισές δουλειές και μπορούμε να αναλάβουμε από την αρχή τη διαδικασία της μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου το πακετάρισμα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και την απαραίτητη φροντίδα. Δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο αμπαλάζ πραγμάτων ιδιαίτερης αξίας, όπως έργων τέχνης, αλλά και άλλων αντικειμένων υψηλής συναισθηματικής αξίας. Αφήστε και τη διαδικασία του πακεταρίσματος στους ειδικούς και απολαύστε μία ασφαλής και γρήγορη μετακόμιση.


Ολοκληρώσαμε τη μεταφορά; Τοποθετούμε τα πράγματα στη θέση που θα μας υποδείξετε!

Αποσυσκευασία και επανατοποθέτησηΣυναρμολογούμε εκ νέου τα έπιπλα σας και τα τοποθετούμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε. Συνδέουμε τα φωτιστικά σας και τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου αφαιρώντας τα χρησιμοποιημένα υλικά συσκευασίας. Για εμάς δεν είναι απλά άλλη μία μετακόμιση. Επιθυμούμε να σας την κάνουμε όσο πιο ανώδυνη γίνεται και φροντίζουμε να επανέλθετε στους κανονικούς σας ρυθμούς το συντομότερο δυνατόν. Ολοκληρώνουμε τη δουλειά μας όταν όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους, χωρίς την παραμικρή φθορά.