Αθήνα

Δρομολόγιο

Πάτρα Αίγιο – Ακράτα – Κόρινθος – Αθήνα

Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας μας. Είναι το κέντρο όλων των μεταφορών και δεν θα μπορούσε να λείπει από εδώ και η μεταφορική μας εταιρεία. Με καθημερινά δρομολόγια καλύπτουμε μετακομίσεις προς και από την Αθήνα, με προορισμό όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος. Προσφέρουμε πολύ φθηνές φοιτητικές μετακομίσεις για όλα τα μέρη της Ελλάδας, αξιοποιώντας τα συνδυαστικά μας δρομολόγια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι περισσότερο από το 50% των μεταφορών μας βασίζονται στην πρωτεύουσα, έτσι και εμείς προχωρήσαμε ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας δρομολόγια και εντός Αθηνών! Μεταφέρουμε τα πράγματα σας όπου μας ζητήσετε ακόμη και μέσα στην Αθήνα, καλύπτοντας όλες τις μεγάλες περιοχές της Αττικής.

Ενδιαφέρεστε για δρομολόγια μέσα στην Αθήνα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες περιοχές: Ζωγράφου, Καισαριανή, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμος, Πειραιάς, Γαλάτσι, Νέο Ηράκλειο, Κηφισιά, Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον

Αθήνα, ο πιο πολυσύχναστος προορισμός μας

Είπαν για εμάς (περισσότερα σχόλια)

Διάλεξα τη μεταφορική Παπαδημητρόπουλος για τη μετακόμιση ενός πλυντηρίου και του αγαπημένου μου καναπέ στην Πάτρα. Δεν γνώριζα πριν για αυτή την μεταφορική και με εντυπωσίασε ο τρόπος που χειρίστηκαν τα πράγματά μου. Πλέον εγώ και οι δικοί μου τους προτιμούμε για κάθε μας μεταφορά, ακόμη και μέσα στην Αθήνα πρόσφατα με την αγορά ενός ψυγείου. Φανταστικές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Μαρία Μ.

Μετακομίσεις φοιτητών στην Αθήνα

Σε κάθε μας δρομολόγιο μεταφέρουμε πράγματα φοιτητών προς την Αθήνα και δεν υπάρχει κάποιο δρομολόγιο που να μην επιστρέφουμε με φοιτητικές αποσκευές που έχουν ως προορισμό την Πάτρα. Οι φοιτητικές μετακομίσεις αποτελούν ρουτίνα για εμάς και γιαυτό το λόγο έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε ακόμη πιο χαμηλές τιμές. Σεβόμαστε τους φοιτητές και προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην μετεγκατάστασή τους στο νέο τόπο κατοικίας τους. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της μετακόμισης από την αρχή μέχρι το τέλος, πακετάροντας προσεκτικά τα αντικείμενα προς μεταφορά, προσφέροντας παράλληλα 100% ασφάλεια κατά την μετακίνησή τους. Καλέστε μας και ζητήστε μας μία προσφορά, θα εκπλαγείτε από τις τιμές και από την ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας προσφέρουμε.