Πειραιάς

Ο Πειραιάς είναι ένας μεγάλος δήμος που σήμερα φιλοξενεί περισσότερους από 164.000 κατοίκους. Διαθέτει το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, το οποίο αποτελεί και νευραλγικό κομμάτι των εγχώριων μεταφορών. Ο Πειραιάς, μεταξύ άλλων, διαθέτει και εξαιρετικό δίκτυο αστικών μεταφορών αλλά και πολλούς φοιτητές λόγω του ΑΕΙ και του ΤΕΙ που διαθέτει. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην βρίσκεται έστω και ένα όχημα της μεταφορικής μας εταιρείας στον Πειραιά, είτε για εταιρικές μεταφορές είτε για φοιτητικές μετακομίσεις.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Αθήνα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: ΚαισαριανήΖωγράφου, ΗλιούποληΓλυφάδα, ΓαλάτσιΆλιμος, Νέο Ηράκλειο, Κηφισιά, Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον

Πειραιάς

Πειραιάς: 100% εγγυημένες μεταφορές

Η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μετακομίσεων και προσφέρει σήμερα τις πιο ασφαλείς μεταφορές. Με εγγυημένα χαμηλές τιμές, προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στις μετακομίσεις, βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Είμαστε ένα πρακτορείο μεταφορών που μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη για μεταφορές από και προς τον Πειραιά. Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία που μας αναθέτετε με υπευθυνότητα και φροντίζουμε τα πράγματά σας μέχρι και τον τελικό τους προορισμό. Έχουμε τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης των επίπλων σας και αποσύνδεσης των συσκευών σας ώστε να σας εξοικονομήσουμε ακόμη περισσότερο χρόνο.

Ανυψωτικές μετακομίσεις σε τιμές έκπληξη! Τα σύγχρονα ανυψωτικά μας οχήματα είναι στη διάθεση σας για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τις μεταφορές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά.