Ζωγράφου

Η περιοχή Ζωγράφου εντάσσεται στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας και απέχει μόλις 4χλμ. από το κέντρο. Συνορεύει βόρεια με την περιοχή Παπάγου και τους Αμπελόκηπους, νότια με την Καισαριανή και τα Ιλίσια, ενώ δυτικά με το Γουδί. Μετά την οικοδόμηση της Πανεπιστημιούπολης, η περιοχή Ζωγράφου απέκτησε μεγάλη αξία. Πλέον η πλειοψηφία των φοιτητών που σπουδάζουν Αθήνα κατοικούν στην περιοχή, και δίνουν μεγάλη οικονομική ανάσα στις τοπικές επιχειρήσεις. Η μεταφορική μας εταιρεία εξυπηρετεί καθημερινά μετακομίσεις στην περιοχή, διευκολύνοντας τους φοιτητές, προσπαθώντας να μην τους αποσπά από τα βασικά τους καθήκοντα που είναι η μελέτη τους. Έτσι, όσο εμείς αμπαλάρουμε και μεταφέρουμε τα πράγματά σας, εσείς δεν χρειάζεται να αποσπάτε την προσοχή σας από την μελέτη σας. Δίνουμε τη δυνατότητα μετακομίσεων express στους φοιτητές μας, τόσο εντός της περιοχής του Ζωγράφου όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή ή ακόμη και πόλη επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ενότητα φοιτητικές μετακομίσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά.

Μήπως σας ενδιαφέρει κάποια άλλη περιοχή μέσα στην Αθήνα; Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες: ΚαισαριανήΆλιμος, ΗλιούποληΓλυφάδα, ΓαλάτσιΠειραιάς, Νέο Ηράκλειο, Κηφισιά, Κυψέλη, Πατήσια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον

Ζωγράφου

Μετακομίσεις στην περιοχή Ζωγράφου

Δίνουμε τη δυνατότητα για όλων των ειδών τις μετακομίσεις αλλά και μεταφορές σε οποιαδήποτε περιοχή εντός Αθηνών. Αν σας ενδιαφέρει να μετακομίσετε σε τελείως διαφορετική πόλη, τότε ρίξτε μία ματιά στα δρομολόγια μας. Συνδυάζουμε μεταφορές για ακόμη πιο οικονομικές τιμές.

Φθηνές φοιτητικές μετακομίσεις! Μάθετε περισσότερα στις προσφορές